• kado past door de brievenbus, lekker makkelijk!
  • Onze bezorgdagen zijn maandag t/m vrijdag
  • Je kado wordt mooi verpakt in luxe kadopapier
Home » Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

 

 

 

We zouden het leuk vinden als je hier een reactie voor ons achter wil laten, je mailadres

is alleen voor ons zichtbaar en wordt niet getoond in de webwinkel.

Reactie plaatsen

Reacties

Henny Damming
3 dagen geleden

Al vaker bij jullie besteld, en ben zeer tevreden over jullie service. En vooral als de postcode niet klopt dan krijg je een telefoontje. Top.

Annemieke kester
21 dagen geleden

Ik krijg net een opkikker van mijn werk, lief natuurlijk maar ik vind de Engelse drop er niet fris uitzien, Verkleurd en oud.

Kadootje-van-mij*
21 dagen geleden

Hoi Annemieke, wat leuk dat je via je werk een pakje hebt gekregen, jammer je teleurstelling over de engelse drop. wij snappen wat je bedoel, maar onze keuze is op deze engelse drop gevallen voor de smaak, de andere 2 merken zagen er mooier uit, maar smaakte chemisch ( en zo zagen ze er ook uit ) bij onze engelse drop kunnen de zwarte dropstaafjes tegen het witte aanzitten zodat je verkleuring krijgt, maar wees gerust...ze zijn nog een jaar houdbaar. Geniet er van!

Annemieke
22 dagen geleden

Leuke pakketten en snelle service.

Piet en Coby
een maand geleden

Super, snelle bevestiging en snelle afhandeling, nog binnen het uur!!!!
Ziet er prachtig uit, en het is geweldig leuk om te ontvangen! Dank je wel Astrid.

Jolanda Hendriks
2 maanden geleden

Super leuke kadootjes, snelle reactie als je vragen hebt, en de persoon die het kadootje krijgt is blij verrast, en het pas door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Wat wil een mens nog meer, een kadootje van Kadootje-van-mij* natuurlijk Toppie

Rylana van den Berg
3 maanden geleden

Geweldige cadeautjes en de prijs is ook echt nog te doen! De levering is snel en het contact super!! Dik dik tevreden voor herhaling vatbaar en een aanrader voor andereā€¦. Groetjes Rylana

Pamela
4 maanden geleden

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en ontvangers waren blij en verrast. Voor iedere smaak iets leuks, leuk om te sturen en ontvangen!

Monique
4 maanden geleden

Geweldige service! Een persoonlijk contact, super snelle verzending en de cadeautjes werden prachtig op tijd ontvangen. Heel hartelijk dank Astrid!

Coby
4 maanden geleden

Wauw, weer zo'n leuk pakketje en zo super leuk ingepakt. Keurig op tijd bezorgd! Top, dank je wel.
Dikke 10

Marleen van Heteren
5 maanden geleden

Bij de eerste bestelling was iets fout gegaan maar super goed opgelost door Astrid. Heel blij mee en erg klantgericht. Het is echt een verassing door de brievenbus :) en wordt altijd goed ontvangen.